vragen? 0344 22 81 02

Heidematten

Met behulp van onze heidematten heeft u snel privacy in de tuin. De Heidemat Wuhan, de Heidemat Taizhou en het Heidescherm Excellent hebben allemaal verschillende gradaties van zichtdichtheid, van 60% tot 100%. Heidematten worden gemaakt van de struikachtige plantensoort heide, hiervoor wordt alleen de beste kwaliteit heide gebruikt.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Heidematten

Hedera Schutting heeft drie soorten heidematten in het assortiment: de Heidemat Wuhan, de Heidemat Taizhou en het Heidescherm Excellent.
Heide is een struikachtige plantensoort, die erg geschikt is voor het maken van een erfascheiding. Om er voor te zorgen dat de heidematten zo lang mogelijk meegaan, is het belangrijk om ze niet op vochtige grond te plaatsen.
Hedera planten begroeien met gemak heidematten, en in de tuin is de combinatie Hedera en Heidemat zeer aan te raden.  Onze heidematten zijn verkrijgbaar in verschillende gradaties van zichtdichtheid, de Heidemat Wuhan is 60% zichtdicht, de Heidemat Taizhou is 85% zichtdicht, en het Heidescherm Excellent is 100% zichtdicht.