Over ons

 

Hederaschutting.nl

 

Hederaschutting.nl is samen met Coniferen.nl en Bomenenzo.nl de kern van boomkwekerij J.D van de Bijl jr uit Lienden.

Familie van de Bijl produceert al generaties lang bomen en planten voor gemeenten kwekerijen, hoveniers en particulieren in binnen en buitenland.

Sinds 10 jaar verkopen wij, Jandirk en Pieternella van de Bijl, onze producten online. Alle kennis en ervaring die wij in de achterliggende jaren hebben opgedaan wordt gebruikt voor het verbeteren van onze kwekerij. Dit komt tot uiting in de kwaliteit van onze producten.

Gestart met de verkoop van alleen Hedera en Betonmatten is onze shop uitgegroeid tot een compleet arsortiment:  Hedera in verschillende soorten, gaaspanelen, gegalvaniseerd betongaas en diverse soorten Hedera kant-en-klaar hagen.

Wij snappen dat het van een foto op een webshop soms lastig is uw keuze te maken. Daarom bent u altijd welkom op onze kwekerij. 

 

Onze openingstijden zijn:

Maandag t/m Vrijdag van 8.30 tot 12.00uur en 13.00 tot 17.00 uur.

Zaterdag van 8.30 tot 13.00uur.

Zondag zijn wij gesloten.

 

Heeft u ideeën voor uw tuin, alleen weet u niet hoe u deze moet toepassen, wij denken graag met u mee.

Heeft u vragen of advies nodig over het plaatsen van de gaaspanelenbetongaasmattenHedera kant en klaar hagen en Planten stelt u deze aan ons gemotiveerde team.

 

 

Contact

Hederaschutting.nl

veldstraat 2a

4033AK Lienden

Tel. nr: 0344-228102

E-mail: info@hederaschutting.nl

Hederaschutting

Beste klant, tijdens onze kerstvakantie van donderdag 19 december 2019 t/m zaterdag 11 januari 2020 zijn wij gesloten. Mail en offerte-aanvragen worden wel beantwoord. 
Wij wensen u fijne feestdagen toe en een groen en gezond 2020!