Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek tot nader berichtgeving. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Wij geven geen handen, nemen ruim afstand (minimaal 1,5mtr) als u bij ons op de kwekerij komt om uw bestelling af te halen.  Lees meer.....

Over ons

 

Hederaschutting.nl

 

Hederaschutting.nl is samen met Coniferen.nl en Bomenenzo.nl de kern van boomkwekerij J.D van de Bijl jr uit Lienden.

Familie van de Bijl produceert al generaties lang bomen en planten voor gemeenten kwekerijen, hoveniers en particulieren in binnen en buitenland.

Sinds 10 jaar verkopen wij, Jandirk en Pieternella van de Bijl, onze producten online. Alle kennis en ervaring die wij in de achterliggende jaren hebben opgedaan wordt gebruikt voor het verbeteren van onze kwekerij. Dit komt tot uiting in de kwaliteit van onze producten.

Gestart met de verkoop van alleen Hedera en Betonmatten is onze shop uitgegroeid tot een compleet arsortiment:  Hedera in verschillende soorten, gaaspanelen, gegalvaniseerd betongaas en diverse soorten Hedera kant-en-klaar hagen.

Wij snappen dat het van een foto op een webshop soms lastig is uw keuze te maken. Daarom bent u altijd welkom op onze kwekerij. 

 

Klik hier voor onze openingstijden

Heeft u ideeën voor uw tuin, alleen weet u niet hoe u deze moet toepassen, wij denken graag met u mee.

Heeft u vragen of advies nodig over het plaatsen van de gaaspanelenbetongaasmattenHedera kant en klaar hagen en Planten stelt u deze aan ons gemotiveerde team.

 

 

Contact

Hederaschutting.nl

veldstraat 2a

4033AK Lienden

Tel. nr: 0344-228102

E-mail: info@hederaschutting.nl

Hederaschutting

Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek tot nader berichtgeving Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Wij geven geen handen, nemen ruim afstand (minimaal 1,5mtr) als u bij ons op de kwekerij komt om uw bestelling af te halen.