vragen? 0344 22 81 02

Hedera Kant & Klaar Haag kopen. Keuze uit diverse soorten en afmetingen

Met behulp van onze Hedera Kant en Klaar Haag heeft u direct een volgroeide haag, perfect als erfascheiding. Onze Kant en Klaar Haag is makkelijk te installeren en zijn in diverse soorten beschikbaar. De Hedera Helix Woerner is donkergroen, de Hedera Hibernica licht groen, de Hedera Helix Glacier is grijsgroen, de Hedera Helix White Ripple heeft witte randen en de Hedera Helix Goldchild heeft goudkleurige randen.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Hedera Kant en Klaarhagen

Super snel en makkelijk een Hedera schutting in uw tuin krijgen? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij verkopen de Hedera Kant & Klaar Haag.  Wanneer de Kant & Klaar Haag bij u word geleverd zal deze tot volledige hoogte begroeid zijn. U heeft dus direct privacy en kleur in uw tuin met onze Kant & Klaar Haag. U kunt onze Hedera Kant & Klaar Haag direct in de volle grond plaatsen maar u kunt de Haag ook in een bak plaatsen. Zo is het mogelijk de Kant & Klaar Haag te verplaatsen en kunt u ook een mooie haag op uw balkon houden.
 
U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten Hedera Kant & Klaar Hagen. Dankzij de mooi geheel volgroeide gaasmatten ziet uw tuin er direct groen en fris uit. Nog nooit is privacy kopen zo gemakkelijk geweest, 24/7 bij hederaschutting.nl
 
Eigenschappen Hedera Kant & Klaar Haag:
 
  • Zoals het woord al zegt: Kant & Klaar
  • Mooie groene tuinafscheiding
  • Ook in bakken te houden voor balkon of kleine tuin
  • Keuze uit verschillende soorten
  • Bladhoudend en Groenblijvend
Bent u opzoek naar een groenblijvende Kant & Klaar Haag dan bent u bij hederaschutting.nl op het juiste adres. 
Mocht u nog vragen hebben of een offerte willen, neem dan gerust contact met ons op.