Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek tot nader berichtgeving. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Wij geven geen handen, nemen ruim afstand (minimaal 1,5mtr) als u bij ons op de kwekerij komt om uw bestelling af te halen.  Lees meer.....

vragen? 0344 22 81 02

Mobilane Kant en Klaarhaag

Met Mobilane Kant en Klaar haag heeft u snel privacy in uw tuin en uw tuin ziet er ook nog eens fris uit. Het onderhoud is minimaal en plaatsing is makkelijk. Op hederaschutting.nl verkopen wij verschillende Kant & Klaar hagen.
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

De Mobilane Kant & Klaar Hedera Haag bestaat uit een volledig begroeid stalen raster. De Hedera Haag word bij u geleverd in een biologisch afbreekbare bak van kokosplano. U kunt de Haag na levering rechtstreeks in de grond plaatsen. Om de Haag stevig te verankeren maakt u gebruik van houten of ijzeren palen en beugels. U kunt de Kant & Klaar Haag ook tegen een wand plaatsen. U kiest dan voor de wandbeugel. Wilt u de Kant & Klaar Hedera Haag op uw balkon plaatsen bestel dan een bijpassende plantenbak bij uw Kant & Klaar Haag. 

De Mobilane Kant & Klaar Hedera Haag kunt u bij hederaschutting.nl in diverse plant soorten en maten bestellen. Het is mogelijk om de haag zowel in de breedte als in de hoogte op maat te maken, waardoor de haag altijd perfect bij u in de tuin of op het balkon past. U heeft dus na plaatsing direct privacy. De meeste Kant & Klaar Hagen kunnen het gehele jaar door geplant worden. 

Voordelen Mobilane Kant & Klaar Hedera Haag kopen:

  • Makkelijk en snel te plaatsen
  • Direct privacy doordat de haag bij levering geheel is dichtgegroeid
  • Draagt bij aan een gezondere omgeving
  • Weinig onderhoud
  • Goedkoper dan een houten of stenen schuttting
  • Is zowel in hoogte als breedte gemakkelijk op maat te maken
  • Is ook op een balkon te plaatsen. 
Hederaschutting

Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek tot nader berichtgeving Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Wij geven geen handen, nemen ruim afstand (minimaal 1,5mtr) als u bij ons op de kwekerij komt om uw bestelling af te halen.