vragen? 0344 22 81 02

Bamboemat zwart

Zwarte bamboematten hebben een rustgevende en donkere uitstraling, ze zijn gemaakt van de soort Phyllostachys nigra. De bamboematten zijn niet effen zwart, de kleur variëreerd licht van zwart tot diepbruin. De bamboematten zijn erg duurzaam en blijven erg lang goed in het Nederlandse klimaat. Net zoals onze gele bamboematten, zijn onze zwarte bamboematten ook slechts gemaakt van het beste kwaliteit materiaal.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Onze zwarte bamboematten zijn gemaakt van de soort Phyllostachys nigra. Ookwel genoemd ' Zwart Nigra', deze bamboesoort staat bekent om zijn zwarte tot diepbruine kleur. Doordat de bamboemat niet egaal, effen zwart is, is de soort ideaal voor iedereen die variëteit in de tuin willen. De bamboematten zijn in meerdere maten verkrijgbaar en zijn aan de bovenkant afgesloten. De afsluiting is belangrijk voor de houdbaarheid van de bamboemat, doordat de bovenkant afgesloten is kan er geen water in regenen. De bamboematten zijn strak met elkaar verbonden met verzinkt ijzerdraad, zo zijn de bamboematten zichtdicht en zullen ze nooit uit elkaar vallen.
Op Hedera Schutting is nog een andere soort bamboemat verkrijgbaar, gemaakt met de soort 'Geel Daguan'. Koop de bamboemat 'Zwart Nigra' en 'Geel Daguan'  nu op Hedera Schutting!