vragen? 0344 22 81 02

Hederaschutting compleet laten plaatsen

Een lijstje met alle aanplant/plaats services die wij aanbieden. Ideaal als u lekker achter over wil leunen en in een mum van tijd een mooie haag wil. Ons ervaren personeel zal ervoor zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Zodat u zo snel mogelijk kan genieten van die prachtige Hedera schutting!

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Het plaatsen van een gaaspaneel, betongaasmat, of Hedera Heg, is een vrij gemakkelijk proces. Het kost echter wel veel tijd en moeite. Er zijn een flink aantal tijdrovende stappen aan verbonden die ervoor zorgen dat het toekomstige gaaspaneel of betongaasmat recht staat, idem dito met een Kant en Klaar Hedera Haag. Hieronder staan de stappen beschreven:

  1. Plaats twee paaltjes bij de uiteindes van de toekomstige heg of paneel.
  2. Span daartussen een draad.
  3. Boor de eerste paal (indien deze er nog niet staat) in de grond. Meet hierna de afmeting van het gaaspaneel, de betongaasmat of de kant en klaarhaag. Plaats aan het einde van het producht de volgende paal. Bij een betongaasmat plaatst u ook in het midden van de mat een paal.
  4. In het geval dat u een haag plaatst, graaf dan een sleuf 10cm breder en dieper dan de kluit, terwijl u het draad volgt. Dit zorgt ervoor dat de haag mooi recht staat. In het geval dat u een paneel plaatst, zet dan extra palen (als die nodig zijn) bij het draad.
  5. Vervolgens plaatst u de gaaspanelen, betongaasmatten of Kant en klaarhaag tegen deze palen aan.
  6. Monteer de gaaspanelen of betongaasmatten, of vul de sleuf op met potgrond.

Het lijkt alsof deze 5 stappen niet zolang duren, maar het tegendeel is waar. Met behulp van onze plaats en aanplantservice garanderen wij in ieder geval de kwaliteit van uw Hedera schutting.

Heeft u vragen of wilt u contact met ons op nemen? Bel of mail dan gerust!