vragen? 0344 22 81 02

Hederaschutting compleet laten plaatsen

Een lijstje met alle aanplant/plaats services die wij aanbieden. Ideaal als u lekker achter over wil leunen en in een mum van tijd een mooie haag wil. Ons ervaren personeel zal ervoor zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Zodat u zo snel mogelijk kan genieten van die prachtige erfafscheiding!

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Het plaatsen van een gaaspaneel, betongaasmat, of Hedera Heg, is een vrij gemakkelijk proces. Het kost echter wel veel tijd en moeite. Er zijn een flink aantal tijdsrovende stappen aan verbonden die ervoor zorgen dat het toekomstige gaaspaneel of betongaasmat mooi secuur staat, idem dito met een Kant en Klaar Hedera Haag. Hieronder staan de stappen beschreven:

  1. Plaats twee paaltjes bij de uiteindes van de toekomstige heg of paneel.
  2. Span daartussen een draad.
  3. In het geval dat u een haag plaatst, graaf dan een sleuf 10cm breder en dieper dan de kluit, terwijl u het draad volgt. Dit zorgt ervoor dat de haag mooi recht is. In het geval dat u een paneel plaatst, zet dan extra palen (als die nodig zijn) bij het draad.
  4. Vervolgens plaatst u de gaaspanelen of betongaasmatten tegen deze palen aan, of laat u de Kant en Klaar Haag in de sleuf zakken.
  5. Monteer de gaaspanelen of betongaasmatten, of vul de sleuf op met potgrond.

Het lijkt alsof deze 5 stappen niet zolang duren, maar het tegendeel is waar. Met behulp van onze plaats en aanplantservice garanderen wij iniedergeval de kwaliteit van het geplaatste.

Heeft u vragen of wilt u contact met ons op nemen? Bel of mail dan gerust!