vragen? 0344 22 81 02

Klimplantenrek - Gaaspaneel kopen keuze uit diverse afmetingen

Gaaspanelen zijn een essentieel onderdeel voor een Hedera schutting. De Hedera vlecht zichzelf in door de mazen van het gaaspaneel en zal deze zeer snel opvullen. Wij verkopen verzinkte gaaspanelen en gegalvaniseerde betongaasmatten.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Gaaspanelen vormen de basis voor een stevige Hedera schutting. Hedera planten groeien snel. Voor een mooie natuurlijke erfafscheiding vlecht u de takken door de mazen van het gaaspaneel.

De gaaspanelen zijn er in verschillende maten en materiaal:

Gaasmat verzinkt:  Dit gaaspaneel is verzinkt, dit zorgt ervoor dat het paneel langer glanzend blijft. Ook zorgt dit ervoor dat er minder snel roest optreed. Alhoewel de meeste roest voorkomen wordt door de verzinking, kan er wel een zeer lichte roestaanslag onstaan na een tijdje. Echter zal dit de sterkte van het gaaspaneel niet beïnvloeden.

Gaasmat gegalvaniseerd: Dit is een sterke betongaasmat die ideaal is voor het maken van een Hedera schutting. Ook andere klimplanten kunt u tegen dit gaas laten groeien. Doordat deze mat gegalvaniseerd is zal er nooit roest op onststaan (mits hij niet wordt doorgeknipt), hierdoor zullen er ook nooit vlekken op de bodem komen.

Natuurlijk kunnen wij ook al het benodigde bevestigingsmateriaal leveren, kijk hiervoor bij onze categorie 'Accessoires'.

Op Hedera Schutting hebben wij zoveel mogelijk informatie gedeeld. Mocht u toch nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!