Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek tot nader berichtgeving. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Wij geven geen handen, nemen ruim afstand (minimaal 1,5mtr) als u bij ons op de kwekerij komt om uw bestelling af te halen.  Lees meer.....

vragen? 0344 22 81 02

Prachtige klimop bodembedekkers

Hedera bodembedekkers vrolijken braakliggende stukken grond zo op. Niet alleen stoppen ze onkruid, ze zien er ook mooi uit. De Hedera Colchica 'Arborescens' is exotisch, de Hedera Helix 'Little Diamond' gedijt goed in extreem koude temperaturen en de Hedera Helix 'Arbori Compact' is perfect als bolvormige struik.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Hederaschutting

Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek tot nader berichtgeving Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Wij geven geen handen, nemen ruim afstand (minimaal 1,5mtr) als u bij ons op de kwekerij komt om uw bestelling af te halen.