Hedera hibernica

De Hedera Hibernica is de oeroude klimop, deze plant overleeft temperaturen tot -15 °C zonder problemen en groeit super snel. Wij verkopen de Hedera Hibernica gestekt, ongestekt, en in Kant en Klaarhaag vorm. Verkrijgbaar vanaf 30cm tot 225cm.

Hedera hibernica

Van hoog naar laag sorteren

Hedera hibernica

Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:
small bg

Goede grond.Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa.Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en platen. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Hedera Hibernica

De Hedera Hibernica is de meest voorkomende klimopsoort in Nederland. De Hedera Hibernica is altijd fris en groen in de tuin, dit komt doordat deze winterhard en groenblijvend is. Bij Hedera Schutting stekken we onze Hedera Hibernica en kweken we ze op. Hierdoor kunt u in elk gewenst voormaat een Hedera Hibernica kopen. Ideaal voor uw nieuwe erfascheiding of muur! Alsnog heeft de Hedera Hibernica tijd nodig om vol te groeien, voor diegene die graag direct resultaat willen zien raden wij onze Kant en Klaarhagen aan.

Onderhoud

De Hedera Hibernica is gemakkelijk te onderhouden. Wij raden aan om twee keer per jaar te snoeien, in de maanden april/mei en augustus/september. Om zo veel mogelijk snoeischade te voorkomen raden wij aan om niet met een elektrische heggenschaar te snoeien en te snoeien wanneer het vochtig weer zonder zon is. In de periode na het planten is het nodig om veel water te geven. 

Giftigheid

De Hedera Hibernica is licht giftig, zowel de bladeren als de wortels. In het geval dat de Hedera Hibernica weinig onderhoud ontvangt is het mogelijk dat deze kleine zwarte besjes geeft, deze zijn ook giftig. Echter zijn deze besjes voor de vogels een delicatesse.

Kwekerij

De Hedera Hibernica, samen met alle andere Hedera soorten, worden voor ons gekweekt door de grootste Hedera kwekerij van Nederland. De Hedera's worden met zorg gekweekt en worden zo vers mogelijk bij u geleverd. Wij hebben zo veel vertrouwen in onze Hedera's dat wij er hergroeigarantie bij geven.

Groei

De Hedera Hibernica kan wel tot 30 meter hoog worden en groeit tussen de 60 centimeter en 1 meter per jaar, mits er voldoende voeding is. Om er voor te zorgen dat de groei van de Hedera Hibernica maximaal blijft raden wij om voldoende water en voedingstoffen te geven. 

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 02