Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek tot nader berichtgeving. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Wij geven geen handen, nemen ruim afstand (minimaal 1,5mtr) als u bij ons op de kwekerij komt om uw bestelling af te halen.  Lees meer.....

vragen? 0344 22 81 02

Bamboematten kopen keuze uit diverse soorten

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Bamboematten

Bamboe is een plantensoort binnen de familie van gras en is één van de snelst groeiende plantensoorten ter wereld. Bamboe heeft als belangrijkste kenmerk dat het hol is van binnen. Ook de knopen van de bamboestengels zijn ook een belangrijk kenmerk, hier kunnen eventueel bladeren aan groeien. Naast dat bamboe het belangrijkste voedingsmiddel is voor de panda, is het ook uitermate geschikt om in natuurlijke schermen te verwerken. De soorten Geel Daguan, Special Geel en Zwart Nigra, welke in de matten verwerkt zit die u bij Hederaschutting.nl kunt kopen, zijn het best geschikt voor het West-Europese klimaat.

Hederaschutting

Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek tot nader berichtgeving Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Wij geven geen handen, nemen ruim afstand (minimaal 1,5mtr) als u bij ons op de kwekerij komt om uw bestelling af te halen.