Hedera planten

Hedera planten, ook wel bekend als klimop, kunnen alles opvrolijken. Ideaal voor schuttingen, erfascheidingen, muren en braakliggende stukken grond. De Hedera Hibernica groeit snel en is perfect voor een snelle erfascheiding, en de Hedera Helix 'Arbori Compact' is zeer geschikt voor braakliggende stukken grond.

Hedera planten

Van hoog naar laag sorteren

Hedera planten

Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:
small bg

Goede grond.Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa.Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en platen. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Hedera planten

Hedera HibernicaHedera HelixHedera Arborescens, het zijn allemaal Hedera planten. Hedera, ook wel bekend als klimop, is een snel groeiende plantensoort die erg geschikt is voor bedekking van schutting of muur. Deze Hedera planten zijn bij hederaschutting.nl allemaal verkrijgbaar, of u nu zoekt naar een bodembedekker of muurbedekker. 
Hedera planten worden het meest gebruikt voor tuinafscheidingen en natuurschermen. De Hedera is de meest gebruikte én beste soort, met een paar redenen:

  1. Hedera planten zijn wintervast
  2. Hedera planten zijn groenblijvend
  3. Hedera planten groeien zeer snel

Hedera Hibernica

De Hedera Hibernica is een Hedera plant die in staat om in slechts 3 jaar tijd een bouwstaalmat of schutting volledig dicht te groeien. Dankzij zijn dichte en grootbladige structuur biedt de Hedera Hibernica niet alleen privacy, maar ook geluidsdemping. Als deze Hedera plant niet gesnoeid wordt dan kan deze een hoogte van 10 meter behalen.

Ook wel bekend als de Atlantische Klimop, de Hedera Hibernica kan als klimplant en bodembedekker worden gebruikt. Als bodembedekker groeit deze Hedera plant op elke grondsoort, zelfs op zandgrond bij de juiste voeding. Zodra de de Hedera Hibernica eenmaal is ingegroeit, maakt onkruid geen schijn van kans meer.

Voor het optimaal afdekken van uw Hedera schutting raden wij aan om gebruik te maken van 4 tot 5 planten per strekkende. Als u de Hedera Hibernica gaat gebruiken als bodembedekker, adviseren wij om 5 tot 7 planten per vierkante meter aan te planten.

U kunt de Hedera Hibernica het hele jaar lang bestellen, en ook aanplanten(m.u.v. perioden met vorst).

Hedera Helix

De Hedera Helix is een langzaam groeiende Hedera plant met compacte bladeren. Deze Hedera plant is uitermate geschikt voor kleinere tuinen. Doordat de Hedera Helix langzamer groeit, hoeft deze ook minder vaak gesnoeid te worden.

Voor een goede begroeiing van uw tuinafscheiding of natuurscherm adviseren wij om 5-6 planten per strekkende meter te gebruiken. De Hedera Helix kunt u bij ons kopen in verschillende afmetingen.

Koop deze mooie Hedera plant nu op hederaschutting.nl!

Hedera Arborescens

De Hedera Arborescens is een bodembedekker. De 'Arborescens' is een bolvormige struik met in het najaar geelvormige bloemen, in het voorjaar geeft deze bessen. De bessen zijn voor vogels een delicatesse, maar helaas voor mensen licht giftig. In tegenstelling tot ander Hedera planten, is de 'Arborescens' niet echt een klimplant. Echter heeft deze wel dezelfde eigenschappen als elke andere Hedera plant.

De 'Arborescens' groeit overal, zowel in de zon, als in de schaduw. Net zoals de meeste Hedera planten is de 'Arborescens' winterhard en groenblijvend. Voor een optimaal resultaat raden wij aan om regelmatig te snoeien. Bij ons kunt u de 'Arborescens' in vele verschillende soorten en maten bestellen, zodat deze perfect in uw tuin past.

Koop de Hedera Arborescens nu online op Hederaschutting.nl!

 

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 02