Hedera Helix Woerner 120*100cm

Prachtige Kant en Klaar Haag

De Hedera Helix Woerner heeft prachtige donkergroene bladeren die in de herfst langzaam roodbruin worden. De bladeren zijn circa 4-6 centimeter groot en zijn onregelmatig gevormd. De Hedera Helix Woerner is een sterke, winterharde en groenblijvende klimmer. Nu op Hederaschutting.nl verkrijgbaar in de maten 100, 180 en 220 centimeter met een standaardbreedte van 120 centimeter.

Lees meer...
Prijs:€ 90,00

Kant en Klaarhaag Hedera Helix Woerner


De Kant en Klaarhaag Hedera Helix Woerner is ideaal voor diegene die zo snel mogelijk en zonder gedoe een prachtige haag in de tuin willen hebben. De Hedera Helix Woerner is een volle klimop met doffe, donkergroene bladeren. In tegenstelling tot andere klimop soorten, is de Hedera Helix Woerner niet groenblijvend. In de herfst veranderen de bladeren van donkergroen naar roodbruin. Deze kleur zal hij behouden tot aan de herfst, wanneer hij weer terug verandert naar donkergroen. Uw haag zal dus in de herfst en winter prachtige herfstkleuren hebben, en in de lente en zomer prachtige zomerkleuren!


Eigenschappen Kant en Klaarhaag Hedera Helix Woerner:

 • Donkergroene bladeren die in de herfst roodbruin worden
 • Groeit op alle grondsoorten
 • Standplaats zon, schaduw en half schaduw
 • Klimmende plant
 • 100cm lang en 120cm breed

Ik wil een vraag stellen over:
Hedera Helix Woerner 120*100cm

 • *Verplichte velden

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor artikel:
Hedera Helix Woerner 120*100cm

 • Nederland
  Duitsland
  Belgie

Kant en Klaarhaag Hedera Helix Woerner installeren

De Hedera Helix Woerner is een klimop die goed groeit op elke soort bodem en in volle schaduw, half schaduw, en volle zon. De Kant en Klaarhaag is gemakkelijk te installeren en heeft haast geen uitleg nodig, echter raden wij wel aan om voor het graven van het gat een touwtje te spannen tussen twee palen. Door het touwtje te volgen tijdens het graven heeft u gemakkelijk een recht gat. De stappen van het installeren van een Kant en Klaarhaag zijn simpel, het zijn er slechts 3:

 1. Graaf een gat ongeveer 10 centimer breder en dieper dan de kluit.
 2. Haal de bak van de kluit en laat de kluit langzaam zakken in het gat.
 3. Vul het gat op met extra aarde en potgrond.

Door deze stappen te volgen heeft u binnen een mum van tijd een prachtige haag in de tuin staan. Veel makkelijker kunnen  we dit proces niet maken, behalve dan dat het laten zakken van de kluit het gemakkelijkst gaat met 2 personen. Met twee mensen bent u echt binnen no-time klaar!
Bent u op de een of andere manier niet in staat om zelf de Kant en Klaar haag te installeren? Maakt u zich geen zorgen, wij bieden ook een handige aanplantservice aan.

Verzorgen Kant en Klaarhaag Hedera Helix Woerner

Net zoals de meeste planten van de soort Hedera, is ook de Hedera Helix Woerner niet onderhoudsintensief. Alleen tijdens extreem droge periodes hoeft deze bewaterd te worden, en dan 3x per week. Om er voor te zorgen dat de uw prachtige haag mooi strak blijft moet er ook gesnoeid worden, en wel 2x per jaar. Het snoeiproces is makkelijk, en er hoeft maar rekening gehouden te worden met een paar dingetjes. Allereerst raden wij om te snoeien tijdens de maanden april/mei en augustus/september, in deze maanden loopt de haag het minst snoeischade op. Ten tweede raden wij aan om te snoeien tijdens vochtig weer zonder zon, hierdoor vermindert u wederom de hoeveelheid snoeischade. Ten derde raden wij aan om niet te snoeien met een elektrische heggenschaar, aangezien dit de grootste boosdoener is voor snoeischade.
Deze drie kleine puntjes zijn het enige waarmee rekening gehouden moet worden.


Product Out of Stock Subscription
E-mail
  (Notify me when this product is back in stock)