Hedera Helix White Ripple 120*180cm

Prachtige Kant en Klaar Haag

€ 175,00
delivery icon

Thuisbezorgd in NL voor € 35,00 per order (m.u.v. de Waddeneilanden)

Stel een vraag

De Hedera helix White Ripple is een langzaam groeiende plant. De bladeren hebben een witte rand om het blad en witte nerven. De donkerheid van de bladeren is afhankelijk op de plek waar de kant en klaarhaag geplant is. Een schaduwrijke plek betekend een donkerdere kleur. Deze hedera soort heeft na het planten veel water nodig. De beste snoeitijd is eind juni en eind september.

De Hedera Helix White Ripple groeit langzaam. De bladeren zijn lichtgroen met een witte rand en hebben witte nerven. De donkerheid van de bladeren is afhankelijk van de plek waar de Kant en Klaar Haag geplant is, op een schaduwrijke plek zullen de bladeren donkerder zijn. De White Ripple groeit in elke grondsoort en is goed bestand tegen ziekten.

Onze voordelen:

  • Van Gaas tot Plant
  • Eigen landelijke bezorgservice
  • Voor 35 euro thuisbezorgd
  • Hergroeigarantie

Kant en Klaar Haag Hedera Helix White Ripple:


De Hedera Helix White Ripple is een langzame groeier met mooie bladeren. De bladeren zijn lichtgroen, hebben een witte rand en hebben witte nerven. Doordat de White Ripple langzaam groeit is het ideaal om het Kant en Klaar te kopen. De White Ripple is perfect om de schutting of muur wat sierlijke over te laten komen. Zoals de meeste soorten klimop is de White Ripple winterhard en wintergroen, het hele jaar heeft u dus een mooie zilverbonte klimmer in de tuin!
De groenheid van de bladeren is afhankelijk van de hoeveelheid zonlicht die ontvangen wordt, op een donkere plek zullen de bladeren donkerder groen zijn. De White Ripple heeft net na het planten meer water nodig dan normaal, kijk hiervoor bij het tablad Advies. Net zoals andere Hedera planten wordt ook deze Hedera Kant en Klaar Haag rechtstreeks vanuit de Hedera kwekerij geleverd. Hedera kopen kunt u gemakkelijk en snel op hederaschutting.nl.

Eigenschappen Hedera Helix White Ripple: 

  • Blad heeft witte randen en witte nerven
  • Voortdurend water na aanplant
  • Groen blijvend
  • Winterhard
  • Biologisch afbreekbare bak
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hedera Helix White Ripple 120*180cm
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!