Tuinscherm hedera kant en klaar

Tuinscherm Hedera kant en klaar biedt meer groen voor uw tuin

Bent u uw tuinscherm helemaal zat en wilt u graag meer groen in uw tuin? Of heeft u helemaal nog geen tuinscherm in uw tuin en wilt u graag direct uw privacy waarborgen? Pas dan onze kant en klare Hedera tuinschermen toe in uw tuin. Deze haagelementen zijn ideaal want deze kunt u helemaal op maat en op ieder gewenste plek in uw tuin staan. Ook als u kiest voor een laag haagelement, kunt u deze in een mooie bak plaatsen. Op deze manier hoeft u geen gleuven in uw tuin te maken om het tuinscherm te plaatsen. Ideaal dus voor mensen zonder groene vingers!

 

Hedera kant en klare tuinscherm 

Mocht u uw tuinscherm helemaal toe zijn aan vervanging dan kunt u het beste kiezen voor onze hoge Hedera kant en klare tuinscherm. Deze tuinschermen zijn 180 centimeter hoog wat een prima hoogte is voor erfafscheiding. Een Hedera of ook wel Klimop is een sterke en snelle klimplant waardoor u binnen een mum van tijd een volle afscheiding heeft. Daardoor is het wel noodzakelijk om het snoeien ongeveer twee keer per jaar te doen, op deze manier houdt u een strakke haag. Doe dit niet met een elektrische snoeischaar maar juist met een handmatige. Dit alles is om de bladeren van de Hedera zo min mogelijk te beschadigen.

 

Kant en klare Hedera tuinschermen bestellen bij Bomenenzo.nl

Bomenenzo.nl bezit een groot assortiment in kant en klare Hedera tuinschermen. Naast de gewone Hedera hebben we ook nog andere soorten in het assortiment zitten. Al deze kant en klare Hedera tuinschermen kweken wij zelf. Om een goed beeld van al onze kant en klare Hedera tuinschermen te krijgen, raden wij het aan om eens langs te komen bij ons op de kwekerij. Naast het zien van onze kant en klare Hedera tuinschermen kunt u ook gelijk al onze andere bomen en planten bekijken. Bij vragen kunt u direct onze experts raadplegen waardoor u snel en optimaal kunt gaan genieten van uw kant en klare Hedera tuinschermen van Bomenenzo.nl