Schutting voor klimop

Schutting voor Klimop in uw tuin

Voordat u nieuwe erfafscheiding gaat kiezen, hoeft u niet per se voor een standaard houten schutting te gaan. Zo kan er ook gekozen worden voor een schutting met een natuurlijke look. Denk hierbij aan een schutting met Klimop planten. Deze klimplanten groeien zo’n 60 tot 100 centimeter per jaar waardoor u snel een afscheiding creëert wat uw privacy kan waarborgen. Daarnaast zijn Hedera’s ook nog eens winterharde en wintergroene planten waardoor u zelfs tijdens de wintermaanden optimaal van uw privacy kunt genieten. Kortom het vervangen van een schutting is niet altijd nodig. Plant een rij Klimop planten voor de schutting en u heeft binnen een no-time een heel ander aanzicht in uw tuin.

 

Klimop voor schutting bestellen

Het creëren van een Klimop schutting is zeer eenvoudig en binnen een mum van tijd gedaan. Bereken hoeveel Klimop planten er voor de schutting geplant moeten worden en bestel deze hoeveelheid bij Bomenenzo.nl. Deze bestelling kunt u online in onze webshop plaatsen, maar u kunt ook langskomen op onze fysieke kwekerij in Lienden. Hier kunt u met eigen ogen de kwaliteit van de Klimop planten beoordelen. Daarnaast zult u ontdekken dat wij naast Klimop planten nog veel meer bomen en planten kweken. Omdat wij alles zelf kweken kunnen wij ook de kwaliteit waarborgen en dus een goede prijs-kwaliteitsverhouding aanbieden. Zodra u de juiste planten en bomen heeft gevonden, kunt u direct de bestelling meenemen.

 

Klimop voor schuttingen planten

Nu de klimop voor schuttingen in huis zijn kunt u beginnen met het graven van de plantgaten. Deze moeten niet te smal zijn aangezien de Klimop zich anders niet goed kan wortelen. Ze hebben ruimte nodig om te groeien, zowel onder de grond als boven de grond. Zodra het gat ruim genoeg is, dompelt u de kluit van de Klimop onder in een emmer met water. Vanuit daaruit kunt u de Hedera plaatsen in het gat. Vervolgens stampt u het gat aan en voorziet de Klimop van nog wat extra water. Tot slot bindt en vlecht u de klimop aan de schutting vast, zodat de plant zich volledig volgroeit op de schutting. Mocht u er niet uitkomen of heeft u vragen over het planten van een Klimop voor een schutting? Neem vrijblijvend contact op met onze experts!