Schutting hedera

Met een Schutting Hedera creëert u snel en gemakkelijk een natuurlijke afscheiding in uw tuin. Wij hebben een groot assortiment Kant en klaar hagen met Hedera’s van topkwaliteit. Wij leveren door heel Nederland en België!

 

Schutting Hedera kopen:

Bent u op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om een ‘groene’ schutting te plaatsen? Dan biedt een Hedera Schutting uitkomst. Bij Bomenenzo.nl vindt u een ruim aanbod Schutting Hedera’s die sterk en winterhard zijn. Laat hem op een gegalvaniseerde gaasmat groeien en u geniet binnen een mum van tijd van een prachtige schutting. Zo’n schutting zorgt niet alleen voor een natuurrijke tuin, maar ook voor extra privacy. Uw schutting groeit namelijk snel dicht dankzij de Schutting Hedera! De prachtige bladeren blijven ook in de winter aan de takken zitten. Met een Kant en klaar haag bent u in één keer klaar. Uiteraard kunt u een Schutting Hedera ook combineren met een gewone schutting.

 

Schutting Hedera kopen bij Bomenenzo.nl:

Een Schutting Hedera kopen doet u eenvoudig online bij Bomenenzo.nl. Wij leveren uitsluitend Schutting Hedera’s van topkwaliteit. Ze worden geleverd in een kunststof bak en hebben een totale hoogte van 180 centimeter (vanaf de bak gemeten). De schutting is 120 centimeter breed. In ons assortiment vindt u diverse soorten Hedera’s. Elk van deze klimop planten zijn geschikt voor het creëren van een dichtbegroeide haag! Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u een betaalmethode naar wens uitkiezen. Wij zetten alles op alles voor een snelle levering en bezorgen door heel Nederland en België. Bij bestellingen boven de 300 euro brengen wij geen verzendkosten in rekening.

 

Schutting Hedera verzorgen:

Groot voordeel van de Schutting Hedera is dat hij in principe ziektevrij is. Dit betekent dat uw privacy schutting jarenlang meegaat. Ook heeft deze klimop geen bijzonder onderhoud nodig. Een Hedera Schutting is dus een zeer praktische en onderhoudsvrije oplossing voor uw tuin. Ideaal voor drukke gezinnen die er weinig omkijken naar willen hebben. Is het lange tijd erg droog? Geef uw Hedera dan voldoende water, bij voorkeur zo’n 3 keer per week.

 

Schutting Hedera snoeien:

De Schutting Hedera snoeien kunt u doen wanneer de plant uit model dreigt te groeien. Onder ideale omstandigheden groeit een klimop wel 60 tot 100 centimeter. Heeft de plant de bovenkant van de gaasmat bereikt? Top hem dan met een heggenschaar. Dit zorgt ervoor dat de Schutting Hedera meer in de breedte gaat groeien en compacter wordt. Mocht u een dakgoot in de buurt hebben staan, dan is het belangrijk om te voorkomen dat er takken in groeien. De beste snoeitijd is het voorjaar of het najaar, het liefst bij vochtig weer. U kunt de plant snoeien met een schone snoeischaar of een (elektrische) heggenschaar. 

 

Schutting Hedera planten:

De Schutting Hedera is geschikt om te planten op een standplaats in de volle zonhalfschaduw of schaduw. U kunt hem het hele jaar door planten, behalve wanneer het vriest. Wij adviseren u om gebruik te maken van aanplantgrond. Deze grond bevat vruchtbare meststof voor een geslaagde aanplant. De plant wordt geleverd in een kunststof bak, die u gemakkelijk verwijdert voordat u uw Hedera gaat planten. Zak daarna lekker onderuit op uw loungeset, zet de barbecue aan en geniet van een heerlijke maaltijd samen met vrienden of familie.

 

TIP: Het plaatsen van een Schutting Hedera kan een leuke manier zijn om de band met de buren sterker te maken. Bespreek de wensen met elkaar en kies samen jullie favoriete soort uit.
TIP:
 Wilt u meer kleur in uw tuin? Bekijk dan ook eens ons ruime assortiment tuinplanten met o.a. Hortensia’sRozenen Klimplanten. U bent van harte welkom om ze in het echt te komen bekijken op onze kwekerij in Lienden. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag.