Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek tot nader berichtgeving. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Wij geven geen handen, nemen ruim afstand (minimaal 1,5mtr) als u bij ons op de kwekerij komt om uw bestelling af te halen.  Lees meer.....

Meer dan alleen Hedera's

Hederaschutting.nl is gespecialiseerd in het leveren van alle soorten Hedera’s. Op Hederaschutting.nl kunt de Hedera Hibernica kopen in zowel een Kant & Klaar haag als de Hedera Hibernica planten. Ook verkopen wij de exotische Hedera Colchica ‘Arborescens’ . Het meest bekend is de Hedera Hibernica, de soort die bekend staat als de klimop. De Hedera Hibernica groeit snel, is winterhard en groenblijvend. Dit maakt de Hedera Hibernica een ideaal soort om te gebruiken als erfafscheiding.

Niet alleen leveren wij Hedera’s, ook bieden wij palen en gaasmatten aan. De palen zijn leveren wij in hout en ijzer en beiden hebben hun eigen voordelen. Gaasmatten zijn verkrijgbaar gegalvaniseerd en verzinkt.

Op Hederaschutting.nl kunt u ook tips lezen over het plaatsen en verzorgen van Hedera’s. Wij bieden ook andere soorten natuurlijke erfafscheidingen aan, zoals rietmattenboomschorsmattenheidematten en wilgenschermen.

Ook voor accessoires zoals diverse bevestigingsmateriaal en potgrond bent u bij Hederaschutting.nl op het juiste adres. Bij Hederaschutting.nl vind u alles wat u nodig heeft voor een prachtige erfafscheiding. 
Natuurlijk kunt u Hederaschutting.nl ook bezoeken, ons adres is Veldstraat 2a 4033AK Lienden. Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht, ons telefoonnummer is 0344 22 81 02  of stuur een email naar info@hederaschutting.nl.

Hederaschutting

Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek tot nader berichtgeving Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Wij geven geen handen, nemen ruim afstand (minimaal 1,5mtr) als u bij ons op de kwekerij komt om uw bestelling af te halen.