Hekwerk met hedera

Een Hekwerk met Hedera is dé perfecte oplossing om een natuurlijke afscheiding in uw tuin te creëren. Bij Bomenenzo.nl vindt u een ruim aanbod Hekwerken met Hedera’s. Kiest u voor een Kant en klaar haag of plant u liever zelf een Hedera tegen een gaasmat? Aan u de keuze.

 

Hekwerk met Hedera kopen:

Wilt u een natuurlijke afscheiding in de tuin? Een snelle en makkelijke oplossing met geen gedoe? Dan is een Hekwerk met Hedera dé ideale oplossing voor uw situatie. Deze ‘groene’ hekwerken hebben 2 belangrijke functies. Allereerst zijn ze zeer geschikt als afscheiding tussen u en uw buren en als omheining. Daarnaast bieden ze u optimale privacy. Hedera planten groeien snel, waardoor uw hekwerk binnen een mum van tijd dichtbegroeid is. Het hele jaar door profiteert u van een prachtig Hekwerk met Hedera, want ook in de winter blijft het blad van de klimop behouden. Maak het uzelf gemakkelijk!

 

Hekwerk met Hedera kopen bij Bomenenzo.nl:

Een Hekwerk met Hedera kopen doet u gemakkelijk en snel bij Bomenenzo.nl, dé specialist op het gebied van bomen en planten. De Hedera’s, Kant en klaarhagen, gaaspanelen en bevestigingsmaterialen zijn allemaal van hoge kwaliteit. U ontvangt uw Hedera in een kunststof bak. Vanaf de bak gemeten is de plant 180 cm hoog. De schutting van onze Kant en klaar hagen is 120 centimeter breed. De Hedera’s zijn leverbaar in verschillende kleuren: u vindt dus altijd een Hekwerk met Hedera dat volledig bij uw tuin past. Wij leveren door heel Nederland en België.

 

Hekwerk met Hedera verzorgen:

Hedera’s zijn zeer makkelijk in onderhoud en vereisen weinig aandacht. Ze zijn sterkwinterhard en wintergroen. Ideaal voor als u op zoek bent naar een onderhoudsvrije oplossing voor uw tuin. Klimops worden bijna nooit ziek, maar gebruik voor de zekerheid wel schoon snoeimateriaal bij het snoeien om de kans op ziektes uit te sluiten. Bij droogte adviseren we u om uw Hekwerk met Hedera regelmatig water te geven, het liefst zo’n 3 keer per week. Zo weet u zeker dat de plant niet uitdroogt.

 

Hekwerk met Hedera snoeien:

De beste tijd voor het snoeien van de Hedera is het voorjaar of het najaar. Doe dit het liefst bij vochtig weer op een bewolkte dag. Hedera’s zijn flinke groeiers: per jaar groeien ze zo’n 60 tot 100 centimeter. Een goede snoeibeurtzorgt voor een mooiecompacte en gezonde haag. Als de takken van uw klimop boven de gaasmat uitkomen is het zaak om de plant af te toppen. Met een heggenschaar is dat een fluitje van een cent. Door de bovenkant te snoeien gaan de takken compacter groeien en meer in de breedte, zodat uw hekwerk nóg dichter begroeid raakt.

 

Hekwerk met Hedera planten:

Een Hekwerk met Hedera is geschikt voor alle soorten tuinen: groot, middelgroot en klein. Ook maakt het niet uit of uw tuin op het zuiden, oosten, noorden of westen ligt. U kunt klimops namelijk planten op een standplaats in de volle zonhalfschaduw of schaduw. Voordat u gaat planten dient u de meegeleverde bak te verwijderen. Maak bij het planten gebruik van speciale aanplantgrond om verzekerd te zijn van een snelle inworteling. Daarna is het tijd om te genieten van uw tuin onder het genot van een hapje en een drankje…

 

TIP: Houdt u van variatie? Dan zit u met een Hekwerk met Hedera helemaal goed. U kunt het hekwerk namelijk prima combineren met een gewone schutting. De klimop past goed bij het hout van de schutting en zorgt voor een extra natuurlijk gevoel.
TIP: 
Wij begrijpen dat u misschien nog vragen heeft of meer informatie wilt hebben. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk advies van een van onze tuinspecialisten. We helpen u graag verder!