Hek met klimop

Hek met klimop

De klimop is een prachtige zelfhechtende klimmer voor in uw tuin. Het is hét alternatief voor een gewone schutting en geeft uw buitenruimte in een handomdraai een fijne, natuurlijke sfeer. U koopt een hek met klimop eenvoudig en snel bij Hederaschutting.nl.

Hek met klimop kopen:

Een hek met klimop geeft een fris gezicht aan uw tuin. Wilt u van uw buitenruimte graag een groene oase maken? Ga dan zeker voor de klimop. Deze klimplant is erg makkelijk in onderhoud en groeit snel. U bent zeker van een natuurlijk groen hek, het hele jaar door. U kunt ervoor kiezen het hek zelf te plaatsen, maar kunt dit natuurlijk ook door ons laten doen. 

U koopt uw hek met klimop eenvoudig op Hederaschutting.nl. In ons assortiment vindt u naast het hek met klimop ook andere opties, zoals de losse Hedera, diverse erfafscheidingen en bamboematten.

Eigenschappen hek met klimop:

  • Groenblijvend, dus ook in de winter een prachtig groen hek
  • Winterhard
  • Kan op alle standplaatsen staan, zowel in de volle zon, halfschaduw en schaduw
  • Vereist weinig verzorging
  • Zelfhechtende klimplant
  • Groeit snel, dus binnen een handomdraai een mooie en volle haag in uw tuin

Hek met klimop onderhoud:

De klimop vereist niet veel onderhoud. Het is daardoor een erg makkelijke plant in uw tuin. Omdat de klimop snel groeit, is het wel van belang om de klimplant zo’n 2 keer per jaar te snoeien. Het snoeien doet u het best in het voorjaar of in de herfst. Dit om te voorkomen dat de bladen verbranden door felle zon. Probeer altijd te snoeien als het bewolkt is. Ook snoeien met vorst is af te raden. Voor het snoeien gebruikt u een heggen- of snoeischaar. Met een elektrische variant is de klus sneller geklaard, alleen zo wordt het resultaat wat minder mooi. 

Houd de klimop weg van bijvoorbeeld de muur van uw huis of kozijnen. Omdat de wortels erg sterk zijn en zich makkelijk hechten aan oppervlakten, kan dit schade opleveren. 

Hek met klimop verzorging:

De klimop houdt van wat bemesting. Geef het liefst jaarlijks daarom wat mest aan de plant. Geef na het bemesten ook meteen wat water aan de klimop om te zorgen dat deze goed blijft groeien. Ook in de zomer met droog weer is dat belangrijk.

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 02

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 02