Hedera schutting kant en klaar

Hedera schutting kant en klaar zorgt voor beschutting

Ligt uw tuin aan een drukke autoweg of voetpad? Dan biedt een kant en klare Hedera schutting absoluut uitkomst. Soms is privacy in een tuin erg belangrijk en moet er snel gehandeld kunnen worden. Ondanks dat een Hedera een onwijs snelle klimplant is, want een Hedera kan maar liefst 60 tot 100 centimeter per jaar groeien. Kan dit toch niet snel genoeg zijn. Om op snelle beschutting in te spelen biedt Bomenenzo.nl kant en klare hagen aan. Deze hagen zijn makkelijk te planten en binnen een mum van tijd heeft u een beschutte tuin! 

 

Kant en klaar Hedera Schutting bestellen

Bomenenzo.nl heeft een breed assortiment in kant en klaar Hedera hagen. Naast de standaard Hedera vindt u ook andere soorten binnen deze familie in ons assortiment. Zo kunt u dus toch net even een andere kant en klare Hedera schutting maken waardoor uw haag er toch weer anders kan uitzien dan de buren. Om een goed beeld te krijgen van onze kant en klaar elementen raden wij het eigenlijk altijd aan om een kijkje te nemen op onze fysieke kwekerij in Gelderland. Hier kunt u met eigen ogen het assortiment bekijken en ook de kwaliteit zelf beoordelen. Mocht u geen enkele twijfel hebben, bestel dan de kant en klare haagelementen in onze online webshop. 

 

Schutting kant en klaar Hedera biedt u het hele jaar privacy

Het fijne van een schutting met kant en klaar Hedera elementen, is dat de haag u het hele jaar privacy biedt. De Hedera is een blad houdende plant en zal uw tuin dus het hele jaar groen laten kleuren. Dit maakt de tuin echt natuurlijk en minder strak. Wel moet u geregeld de haag snoeien. Zoals eerder aangegeven is de Klimop één van de snelst groeiende klimplanten en zal ondanks een volle haag gewoon blijven doorgroeien. Het snoeien kunt u gerust het hele jaar door doen, maar liever niet tijdens een vorstperiode of een volle zon. Tijdens deze periodes kunt u de haag beschadigen en dat is natuurlijk het allerlaatste wat u wilt!