Hedera kant en klaar

Hedera kant en klaar, kant en klaar Hedera, Hedera kant en klare haag

 

Hedera kant en klaar waarborgt uw privacy

Ondanks dat de Hedera snel groeit kan het zijn dat u toch nog sneller een groene haag in uw tuin wilt hebben staan. Dit kan gedaan worden door een kant en klare heg aan te schaffen wat u zo in de grond, of in pot kunt plaatsen op de desbetreffende plaats. Wij van Bomenenzo.nl hebben ook hierin een breed assortiment van diverse afmetingen en Hedera’s. Deze kant en klare hagen kunt u online bestellen in onze webshop maar u kunt ook een kijkje komen nemen op onze fysieke kwekerij in Lienden. 

 

Kant en klaar Hedera haag bestellen

Voordat u een kant en klare Hedera haag kunt gaan bestellen is het belangrijk dat u goed uitrekent hoeveel haagelementen u precies nodig heeft. Het zou namelijk zonde zijn als de hagen worden geleverd en u komt te kort. Uiteraard kan erbij besteld worden maar, dit kan door goed te rekenen makkelijk te voorkomen. Nadat de hagen geleverd zijn kunt u starten met het maken van een gleuf. Doormiddel van een touw kunt u de haag alvast uittekenen in uw tuin zodat u weet dat haag recht komt te staan. De gleuf kan gegraven worden, zorg dat het element er niet precies op de mm in past maar graaf de gleuf wat breder. Op deze manier kan de Hedera zich makkelijker volgroeien. Stamp de grond vervolgens weer goed aan en voorzie de haagelementen van voldoende water. 

 

Hedera kant en klare haag bij Bomenenzo.nl

Heeft u geen groene vingers genoeg om een kant en klare Hedera haag te plaatsen? Geen paniek! Wij van Bomenenzo.nl hebben naast een bezorgservice ook een aanplantservice. Deze aanplantservice is ideaal als u snel en zonder enige moeite wilt gaan genieten van uw haag. Onze experts plaatsen dit soort kant en klare hagen dagelijks en weten precies hoe ze uw haag snel, recht en zonder enige beschadigingen de grond in krijgen. Wilt u meer weten over onze kant en klare hagen, of over onze aanplantservice? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op en wij zorgen ervoor dat u binnen een mum van tijd antwoord heeft op al uw vragen!