Hedera heg kant en klaar

Hedera heg kant en klaar kopen bij Bomenenzo.nl

Heeft u een nieuwe woning? Of is het tijd om de tuin te voorzien van een ander aanblik? Maar wilt u liever een groene aanblik? Ga dan voor een Hedera heg, welke u kant-en-klaar kunt aanschaffen bij Bomenenzo.nl. Dit is niet alleen heel makkelijk, ook bent u gelijk voorzien van een volgroeiende haag waarbij uw tuin alle privacy heeft. Ideaal als u aan een drukke weg woont, of als u geen last wilt hebben van uw buren. Naast een kant-en-klare Hedera heg welke u in de volle grond kunt zetten, kunt u ook gebruik maken van een kant-en-klare Hedera heg welke u in een plantenbak plaatst. Ideaal voor de wat kleinere tuinen en ook als u graag het aanblik van uw tuin geregeld wilt wisselen.

 

Hedera heg kant en klaar planten 

U heeft de keuze gemaakt en het wordt tijd om uw kant-en-klare Hedera heg te gaan planten. Maakt u gebruik van de Bomenenzo.nl bezorgservice dan kunt u ook ervoor kiezen om door ons de haag te laten planten. Maar doet u dit liever zelf, dan helpen wij u uiteraard ook graag met tips en trucks! Bij een haag planten raden wij het wel aan om dit niet alleen op te pakken aangezien dit een behoorlijke zware klus is. Het begint al bij het graven van de gleuf. Door de kluit op te meten weet u precies hoe diep het gat moet zijn en hoeft u maar eenmalig de kant-en-klare Hedera heg op te tillen. Zodra de gleuf groot genoeg is kunt u de haag in het gat plaatsen en het gat naast de heg weer volgooien met aarde. Stamp dit goed aan zodat de kluit van de haag zich goed kan wortelen in de grond. Voorzie als laatste de heg met voldoende water. Zorg vooral in de eerste weken ervoor dat de grond goed vochtig is en blijft.

 

Hedera heg kant en klaar snoeien

Juist als u kiest voor een Hedera heg die kant-en-klaar is, is snoeien juist belangrijk. Een Hedera kan maar liefst ongesnoeid 5 tot 10 meter lang worden, waardoor de haag er ook snel onverzorgd eruitziet. Om dit te voorkomen is een goede snoeibeurt in het voorjaar absoluut geen overbodige luxe. Heeft u liever zoveel mogelijk een strakke, nette haag, kies er dan voor om nogmaals in het najaar de snoeischaar uit de schuur te halen. Verder is de Klimop zeer gemakkelijk en kunt u zelf kiezen of u dit met een elektrische snoeischaar of een gewone snoeischaar wilt aanvliegen. Heeft u vragen wat betreft het snoeien van uw Hedera, stel ze gerust aan onze bomenexperts!

 

Hedera heg kant en klaar verzorgen

Het verzorgen van een Hedera heg kant-en-klaar is zeer gemakkelijk en ook voor niet tuinliefhebbers een makkelijke opgave. Enkel bij een droge periode is het belangrijk dat u de grond vochtig houdt. Bij het plaatsen van een Hedera heg in een plantenbak zal er eerder droogte zijn dan als u de heg plaatst in de volle grond. Door in de eerste weken geregeld de grond te voelen, weet u op den duur hoe vaak u de heg moet voorzien van water. Naast het bewateren van de heg, heeft de Hedera eigenlijk geen verzorging nodig. Wilt u toch wat extra’s doen voor uw haag, dan kunt u altijd kiezen voor wat bemesting. 

Tot slot is het wel belangrijk om geregeld uw haag te controleren op ongedierte. Zodra u dit aanmerkt, is het noodzaak om gelijk in te grijpen en het ongedierte te verwijderen. Weet u niet exact welk ongedierte u ziet, of welke bestrijdingsmiddelen hiervoor nodig zijn? Neem dan contact op met Bomenenzo.nl en wij helpen u graag.