vragen? 0344 22 81 02

Hedera Schutting benodigdheden

In deze categorie staan alle benodigdheden voor een simpele Hedera schutting. Deze categorie is bedoeld om u een overzicht te geven van wat u allemaal nodig heeft voor een mooie Hedera schutting. Natuurlijk heeft u al dit niet nodig als u kiest voor een Kant en Klaarhaag. Elk onderdeel in deze categorie kunt u verplaatsen met een soortgelijk alternatief.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Bouw je eigen Hedera schutting met deze onderdelen!
In deze categorie staan de onderdelen die u nodig heeft voor een basis Hedera schutting.
Wij adviseren om in de volgende verhouding materiaal in te kopen:

  • Per strekkende meter 5-7 Hedera planten
  • Per gaasmat 1 paal(hout of metaal), plus 2 voor de uiteindes
  • Per ijzeren paal 3 beugels of per houten paal 4 tot 6 beugels

Eventueel kunt u wat potgrond toevoegen, voor het geval dat uw bodem niet voedingrijk is. Met een paar simpele producten heeft u zo een mooie Hedera schutting in de tuin. Hedera kopen direct van de kweker kunt u 24/7 op hederaschutting.nl.

Kijk vooral naar alle verschillende soorten palen, gaasmatten, en klimop, Hedera Schutting in het assortiment heeft.
In deze categorie staan slechts enkele producten uit ons assortiment, de Hedera Hibernica is bijvoorbeeld verkrijgbaar in 6 verschillende maten verkrijgbaar, kijk hiervoor bij de sub-categorie 'Hedera Hibernica'.

Voor de palen kunt u kiezen uit metaal of hout, beiden hebben hun eigen voordelen. De houten palen hebben een natuurlijkere uitstraling, en de metalen palen zult u uiteindelijk niet meer terug zien in de haag door de groene verf.

De Hedera Hibernica is de meest voorkomende soort klimop, met een goede reden. De Hedera Hibernica is makkelijk in onderhoud en groeit snel. Echter is het misschien niet de meest unieke, of mooiste soort klimop. In de categorie 'Hedera planten' kunt u alle soorten Hedera planten vinden die wij in ons assortiment hebben.