Hedera schutting maken

Hedera schutting maken

 

Een Hedera schutting maken doet u eenvoudig met de diverse artikelen in ons assortiment. De Hedera klimop is een prachtige klimplant die uw tuin omtovert tot een groene oase. Met de klimop verbloemt u bijvoorbeeld makkelijk een oude schutting of lelijke muur.

 

Bekijk ons assortiment snel online op Hederaschutting.nl. Ga bijvoorbeeld voor een gaaspaneel of een betongaasmat waar de Hedera klimop erg makkelijk tegenaan kan groeien. Ook hebben wij ijzeren palen in ons ruime assortiment. Deze palen zijn verkrijgbaar in de kleur groen, waardoor ze vrijwel niet opvallen tussen de haag.

 

U kunt ervoor kiezen om de schutting zelf te plaatsen, maar wij kunnen dit ook voor u doen. Maak hiervoor gebruik van onze aanplantservice. De volgende stappen moet u doorlopen als u zelf de schutting wil plaatsen:

 

  • Plaats twee paaltjes bij de uiteindes van de toekomstige heg of het paneel.
  • Span daartussen een draad.
  • Boor de eerste paal (indien deze er nog niet staat) in de grond. Meet hierna de afmeting van het gaaspaneel, de betongaasmat of de kant en klaar haag. Plaats aan het einde van het product de volgende paal. Bij een betongaasmat plaatst u ook in het midden van de mat een paal.
  • In het geval dat u een haag plaatst, graaf dan een sleuf die 10 cm breder en dieper is dan de kluit, terwijl u het draad volgt. Dit zorgt ervoor dat de haag mooi recht staat. In het geval dat u een paneel plaatst, zet dan extra palen (als die nodig zijn) bij het draad.
  • Vervolgens plaatst u de gaaspanelen, betongaasmatten of de kant en klaar haag tegen deze palen aan.
  • Monteer de gaaspanelen of betongaasmatten, of vul de sleuf op met potgrond.

 

De meerdere Hedera klimop die u bij ons vindt hebben allemaal een andere hoogtemaat. Hierdoor kiest u zelf de geschikte hoogte uit. Gaat u voor een lage Hedera van 80-100 cm of kiest u voor de hoge variant 175-200 cm? Dit hangt deels af van de privacy die u graag in uw tuin wil.