Hedera kwekerij

Een Klimop of Hedera schutting kopen van een Hedera kwekerij doet u bij Bomenenzo.nl. Wij hebben een ruim assortiment met verschillende soorten Hedera’s. Plaats ze zelf tegen een gegalvaniseerde gaasmat of kies voor gemak en bestel een Kant en klaar haag. Wij leveren snel door heel Nederland en België!

 

Klimop van de Hedera kwekerij kopen:

Een Hedera schutting met een klimop van onze Hedera kwekerij is functioneel en decoratief. Een klimop haag wordt veelvuldig toegepast als natuurlijke afscheiding tussen twee tuinen of als omheining tussen uw tuin en de openbare weg. Omdat deze plant een snelle groeier is, groeit uw schutting binnen een mum van tijd dicht. Hierdoor zit u er lekker beschut bij in de tuin. Zonder inkijk! Het is een praktische oplossing om privacy te creëren. Daarnaast heeft de klimop een prachtige kleur. Een verrijking voor uw tuin…

 

Klimop van de Hedera kwekerij kopen bij Bomenenzo.nl:

Bij Bomenenzo.nl bent u aan het juiste adres voor het kopen van een Hedera van topkwaliteit. In ons assortiment vindt u Hedera’s in verschillende kleuren. U kunt ervoor kiezen om zelf een klimop tegen een gegalvaniseerde gaasmat te laten groeien. Als u optimaal gemak wilt kiest u voor een Kant en klaar haag Hedera. Een klimop van een Hedera kwekerij kopen doet u gemakkelijk online bij Bomenenzo.nl. Ook voor bevestigingsmateriaal kunt u bij ons terecht. Wij leveren zo snel mogelijk. Komt u liever op de kwekerij langs om uw bestelling op te halen? U bent van harte welkom van maandag tot en met zaterdag.

 

Klimop van de Hedera kwekerij verzorgen:

Groot voordeel van een klimop van de Hedera kwekerij is dat hij in principe onderhoudsvrij is. De plant is winterhardwintergroen en ziekteresistent. Vandaar dat steeds meer mensen een Hedera haag in hun tuin planten. Perfect voor drukke gezinnen die weinig tijd over hebben. Met een beetje geluk is uw haag al binnen 2 maanden dichtbegroeid. Dit groeiproces kunt u bevorderen door uw klimop regelmatig water te geven, het liefst zo’n 3 keer per week.

 

Klimop van de Hedera kwekerij snoeien:

Een klimop haag van de Hedera kwekerij is 180 cm hoog (vanaf de bak gemeten) en 120 centimeter breed. Hij groeit zo’n 60 tot 100 centimeter per jaar. Om hem mooi compact te houden dient u hem geregeld te snoeien, zeker wanneer de takken boven de gaasmat uitkomen. Met een snoeibeurt zorgt u er ook voor dat uw schutting beter dichtgroeit. Wanneer u gaat snoeien is het belangrijk dat de snoei- of heggenschaar goed schoon is. Zo voorkomt u het overbrengen van ziektes op uw plant. De beste seizoenen om te snoeien zijn het voorjaar en het najaar. Snoei de klimop altijd op een bewolkte dag.

 

Klimop van de Hedera kwekerij planten:

Een klimop van de Hedera kwekerij planten kan op elke gewenste standplaats, in elk type tuin. Volle zon, halfschaduw of schaduw: het maakt allemaal niet uit, want de Hedera doet het overal goed! De Kant en klaar hagen worden geleverd in een plastic bak. Voordat u gaat planten dient u deze bak van de plant af te halen. U kunt de wortels voorzichtig lossnijden met een (plamuur)mes en de bak aan de zijkant eraf schuiven.

 

Wilt u verzekerd zijn van een snelle aanplant? Gebruik dan wat vruchtbare aanplantgrond voor een snelle inworteling!

 

TIP: Bemest uw Hedera 1 keer per maand om hem nóg sneller te laten groeien. Het bodemverbeterende middel Vivimus universeel komt hierbij goed van pas. Bestel dit middel mee en u bent meteen klaar…
TIP: 
Knip eens een mooie tak van uw Hedera af en zet hem in een leuke pot of vaas in de woonkamer. Ideaal om een natuurlijke sfeer in huis te creëren!