Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek tot nader berichtgeving. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Wij geven geen handen, nemen ruim afstand (minimaal 1,5mtr) als u bij ons op de kwekerij komt om uw bestelling af te halen.  Lees meer.....

Hedera planten rechstreeks uit onze Hedera kwekerij

Wij bij hederaschutting.nl werken nauw samen met een Hedera Kwekerij in de buurt zodat wij altijd de kwaliteit van onze Hedera planten en producten kunnen waarborgen. Met zorg worden de Hedera planten gedeeld door kwekers die al jarenlang werken met Hedera planten.

De meest bekende soorten zoals de Hedera Helix en de Hedera Hibernica worden het meest gekweekt, maar ook wordt er veel tijd en moeite in gestopt om exotischere soorten Hedera planten te kweken. De 'Colchica' en de 'Arborescens' zijn twee mooie voorbeelden daarvan.
In de Hedera kwekerij is het kweken van Hedera's een exacte wetenschap, ze proberen elke keer de grenzen te verleggen van de kwaliteit van het eindproduct. Inmiddels weten wij precies welke soort potgrond het beste is voor de Hedera planten, en precies wanneer er gewaterd moet worden. Door continu te innoveren en te experimenteren wordt ervoor gezorgd dat u een prachtig eindproduct krijgt, een Hedera plant met mooie frisse bladeren en duidelijk zichtbare nerven, en ook nog eens voortreffelijk vertakt.

Het duurt een aantal jaar voordat de Hedera's groot genoeg zijn en ze verkocht worden. In de tussen tijd zorgen wij ervoor dat ze perfect geschikt zijn voor hun toekomstige plek. Ze worden in pot gekweekt zodat ze het hele jaar door geleverd kunnen worden en altijd van gewaarborgde kwaliteit zijn. Al onze werknemers zetten zich maximaal in om het beste uit de Hedera planten te krijgen. Op ons adres in Lienden, Veldstraat 2a 4033AK, slaan wij de Hedera planten en producten op, zodat u ze gemakkelijk kunt zien.

Kortom, in de Hedera kwekerij wordt er maximaal ingespannen om u de mooiste Hedera planten te leveren.

Heeft u een vraag of wilt u contact met ons op nemen? Bel dan gerust! 0344 22 81 00/ info@bomenenzo.nl

Hederaschutting

Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek tot nader berichtgeving Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Wij geven geen handen, nemen ruim afstand (minimaal 1,5mtr) als u bij ons op de kwekerij komt om uw bestelling af te halen.