Klimop schutting

Klimop schutting in uw tuin?

Wilt u graag een natuurlijke, groene look creëren in uw tuin maar heeft u geen idee hoe u dit kunt doen? Wij van Bomenenzo.nl hebben de oplossing! Zodra uw tuin houten schuttingen of gaaspanelen bevat, kunt u heel gemakkelijk een Klimop schutting creëren in uw tuin. Hiervoor heeft u alleen nog goede kwaliteit Klimop planten nodig en de tuin is binnen een no-time omgetoverd naar een groene oase! Om dit te creëren heeft u natuurlijk wel een aantal kwalitatief goede Klimop planten nodig. Wij van Bomenenzo.nl kunnen u deze kwaliteit Klimop planten leveren en dat ook nog eens voor een zeer scherpe prijs. Kortom, tijd voor een groene look? Tijd voor Bomenenzo.nl!

 

Schutting Klimop kant en klaar?

Naast het creëren van schutting met Klimop kunt u er ook voor kiezen om een kant en klare Hedera schutting aan te schaffen. Deze haagelementen hebben wij in diverse hoogtes en breedtes waardoor het niet per se als schutting hoeft te functioneren. Denk hierbij aan het afschermen van een terras of lougehoek. Zo kunt u bijvoorbeeld in een grote tuin toch nog wat privacy creëren. Nog een voordeel aan deze haagelementen is dat u deze kant en klare Hedera schutting niet per se in de volle grond hoeft te zetten. Door het in een mooie plantenbak te zetten kunt u gemakkelijk de haag weer oppakken en ergens anders in de tuin plaatsen. Op deze manier kunt u gemakkelijk en snel, uw tuin met regelmaat veranderen zonder daarvoor de grond aan te tasten of een complete tuinverbouwing te laten plaatsvinden.

 

Klimop schuttingen onderhoud

Nog een groot voordeel van een Klimop schutting is het onderhoud. Het is een zeer gemakkelijke plant waardoor u eigenlijk vrijwel het hele jaar door de haag strak kunt snoeien. Het liefst niet in een vorstperiode of tijdens een dag met fel zonlicht. Daarnaast zal je de bladeren minder aantasten door gebruik te maken van een handmatige snoeischaar in plaats van een elektrische variant. Mocht u een keertje te veel hebben weg gesnoeid, geen paniek! De Klimop zal zich snel weer herstellen en het gat weer opvullen. Kortom, met een Klimop schutting kunt u het hele jaar een groene look verwachten, zonder echt groene vingers te hebben. Wie wil dat nou niet?