Klimop frame

Klimop frame

 

Een klimop frame zorgt ervoor dat uw Hedera klimop een goede plek heeft om zich aan vast te hechten en langs te groeien. De Hedera heeft namelijk wel iets nodig om tegenaan te kunnen groeien. Bij Hederaschutting.nl vindt u de klimop frame naar uw keuze.

 

Klimop frame kopen:

Klimop frames kopen doet u eenvoudig en snel bij Hederaschutting.nl. Voor welk frame gaat u? U kiest uit diverse soorten in ons ruime assortiment, bijvoorbeeld een gaasmat en houten palen of voor een variant met ijzeren palen. De gaasmatten vindt u in een verzinkte variant en als gegalvaniseerde betongaasmat. Bij de verzinkte variant kunnen wat roestplekken verschijnen die vrijwel niet opvallen. De gegalvaniseerde matten zullen nooit gaan roesten.

 

De ijzeren palen hebben een groene kleur, waardoor ze niet opvallen. Hier kunt u dan vervolgens de klimop naar uw smaak en wens aan laten groeien. Houten palen geven een natuurlijke en warme look aan uw tuin en bieden wat meer contrast tussen de palen en de haag zelf. De houten palen zijn erg stevig en duurzaam. De ijzeren, groene palen zijn gecoat waardoor ze niet zullen roesten en zijn ook erg stevig.

 

Klimop frame plaatsen: 

Het plaatsen van de klimop frame klinkt lastiger dan het is. Het eerste wat u doet is de palen in de grond slaan, dit kunnen houten of ijzeren palen zijn. Vervolgens monteert u daar de gaasmatten aan. Dit doet u met montageklemmen. Daarna kunt u de uitgekozen Hedera aanplanten bij het frame.