Hederahaag kant en klaar

Met een Hederahaag kant en klaar creëert u gemakkelijk en snel een onderhoudsvrije en natuurlijke afscheiding in uw tuin. Wij hebben de mooiste soorten Hederahagen opgenomen in ons assortiment. Helemaal kant en klaar: u hoeft er verder niets aan te doen. Eenvoudig online te bestellen met een betaalmethode naar keuze! Wij bezorgen door heel Nederland en België.

Hederahaag kant en klaar kopen:

Wilt u een Hederahaag kopen en daarbij zo min mogelijk zelf aan de slag gaan? Kies dan voor een Hederahaag kant en klaar uit onze kwekerij! Ideaal als afscheiding tussen twee tuinen of als omheining van uw erf. De klimop is winterhard én wintergroen. Hierdoor profiteert u het hele jaar door van optimale privacy. Als u uw Hederahaag kant en klaar goed verzorgt heeft u binnen 2 maanden al een dichtbegroeide haag. Ideaal voor als u ongestoord in uw tuin wil genieten: alleen of samen met familie en vrienden.

Hederahaag kant en klaar kopen bij Hederaschutting.nl:

Voor een Hederahaag kant en klaar kopen bent u bij hederaschutting.nl aan het juiste adres. Onze hagen, planten en bomen zijn met liefde gekweekt. Ze worden geleverd in een kunststof bak, die u gemakkelijk kunt verwijderen voor de aanplant. Een kant en klaar haag is 180 cm hoog (vanaf de bak gemeten) en 120 centimeter breed. U kunt uw haag eenvoudig online bestellen en afrekenen met een betaalmethode naar keuze. Wij bezorgen door heel Nederland en België.

Hederahaag kant en klaar verzorgen:

De Hederahaag kant en klaar heeft in principe geen bijzonder onderhoud nodig. De plant is zeer resistent tegen ziektes en behoudt altijd zijn blad. Om die reden is het planten van een Hederahaag de laatste jaren steeds populairder geworden. Als u gaat snoeien is het belangrijk dat uw snoei- of heggenschaar goed schoon is. Is het lange tijd droog? Water geven is dan hét middel voor een succesvolle groei. U kunt dat gerust drie keer per week doen.

Hederahaag kant en klaar snoeien:

De Hederahaag kant en klaar snoeien doet u het beste in het voorjaar of najaar. Kies een bewolkte dag uit, zodat de takken niet kunnen verbranden door de felle zon. Door te snoeien zorgt u ervoor dat de klimop compact en gezondblijft. Hij groeit namelijk behoorlijk snel: ongeveer 60 tot 100 centimeter per jaar. Komen de takken boven de gaasmat uit? Top de plant dan af met een heggenschaar. Hij zal zo beter dichtgroeien. Heeft u een regenpijp of afvoer in de buurt van de haag staan? Let er dan op dat de takken hier niet in gaan groeien.

Hederahaag kant en klaar planten:

U kunt uw kant en klaar haag eigenlijk overal plaatsen waar u wilt. Hij doet het goed op een standplaats in de volle zonhalfschaduw en schaduw: een groot voordeel van de klimop! De Hederahaag kant en klaar wordt in een plastic bak geleverd. U dient deze bak voorzichtig te verwijderen door de wortels van de plant los te snijden met een scherp mes of plamuurmes. Daarna schuift u de bak gemakkelijk opzij. Wij raden u sterk aan om bij het aanplanten gebruik te maken van vruchtbare aanplantgrond. Hiermee bevordert u een snelle groei van de plant. Daarnaast is het belangrijk om uw Hederahaag na het planten regelmatig water te geven.

 

TIP: Heeft u kliko’s in uw achtertuin staan en wilt u ze uit het zicht hebben? Dan biedt een Hederahaag kant en klaar uitkomst! De haag zorgt op die manier ook voor extra diepte in uw tuin.

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 02

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 02