Hedera schutting

Hedera Schutting plaatsen

Op Hederaschutting.nl kunt u alle informatie vinden over het plaatsen van een mooie Hedera schutting, en hoe die te onderhouden. Hedera schuttingen worden veelal gebruikt voor erfafscheidingen, maar Hedera's kunnen eigenlijk overal geplaatst worden. Een Hedera schutting bestaat simpelweg uit een frame, veelal van een gaasmat en houten palen, met daar aangroeiend een van onze vele soorten Hedera's. De meest gebruikte Hedera soort voor het plaatsen en maken van een Hedera schutting is de Hedera Hibernica, deze klimop groeit zeer snel en daardoor heeft u dus ook snel een zichtdichte erfafscheiding. Het fijne van een Hedera schutting is dat u deze helemaal zelf uit kan zoeken, of u nu houten palen of metalen palen wil, of een verzinkte of gegalvaniseerde gaasmat, het kan allemaal. De meeste Hedera's zijn klimmers, dit betekent dat deze goed geschikt zijn voor een Hedera schutting.
Welnu, het plaatsen van uw Hedera schutting: het plaatsen van een Hedera schutting is simpel, zodra u uitgekozen heeft welke materialen hiervoor wilt gebruiken, en het meeste belangrijke, welke hedera, bent u klaar om alles te plaatsen. Wij raden om eerst de palen in de grond te slaan, en dan de gaasmatten er aan te monteren met behulp van onze montageklemmen. Zodra het frame staat, kunt u beginnen met het planten van de Hedera's vlak naast het frame. Graaf voorzichtig een gat en laat langzaam de Hedera soort met kluit er in zakken, vul het gat hierna op met potgrond en extra aarde. Als de Hedera's langer zijn dan 20cm raden wij aan om deze alvast te begeleiden in de gaasmat, hierdoor groeit de Hedera zo snel mogelijk de gaasmat vol.

Zo simpel is het! Nu hoeft u alleen maar te wachten en dan heeft u binnen no-time een mooie volle Hedera Schutting. Bij Hederaschutting.nl spannen we ons maximaal in om u alle benodigde informatie over een Hedera schutting te geven, heeft u alsnog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 02

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 02