vragen? 0344 22 81 02

Gaaspaneel kopen keuze uit diverse afmetingen

Gaaspanelen zijn een essentieel onderdeel voor een Hedera schutting. Hedera's vlechten zichzelf in door de mazen van de gaaspanelen en zullen zeer snel deze opvullen. Wij verkopen verzinkte gaaspanelen, gegalvaniseerde betongaasmatten en bouwstaalmatten

Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

Gaaspanelen vormen de basis voor een stevige Hedera schutting. Hedera planten groeien in een mum van tijd wanneer u ze door de mazen van een gaaspaneel vlecht. Dan heeft u snel een natuurlijke erfascheiding!

De gaaspanelen komen in meerdere maten:

Onze gaaspanelen zijn verzinkt, dit betekent dat er minder snel roest op kan ontstaan en dat ze een mooi glimmend laagje hebben. De gaaspanelen zijn enigszins buigzaam, en er kan roest ontstaan op de lasnaden. Voor stevigere, non-flexibele, matten die nooit zullen roesten raden wij ons gegalvaniseerd betongaas aan.

Gaaspanelen zijn ideaal voor Hedera planten, die zich er dan makkelijk in kunnen vervlechten. Net zoals onze Hedera planten komen deze gaasmatten ook rechstreeks vanuit de 'kwekerij'.

Wij bij Hedera Schutting bieden ook onbehandelde gaaspanelen aan, deze gaaspanelen hebben een natuurlijkere uitstraling dankzij hun roest. Dit betekent echter niet dat ze minder duurzaam zijn, integendeel, ze zullen ook erg lang meegaan in uw tuin.

Natuurlijk kunnen wij ook al het benodigde bevestigingsmateriaal leveren, kijk hiervoor bij onze categorie 'Accessoires'.

Op Hedera Schutting hebben wij zoveel mogelijk informatie gedeeld. Mocht u toch nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!